Меню сайту
Корисні посилання
Архів записів

Головна » 2014 » Вересень » 5 » День знань
17:07
День знань

Знову першовересень зібрав всю студентську родину Чорнобильського медичного коледжу. Цього року її поповнили 90 молодих юнаків та дівчат. Урочистості з нагоди Дня знань відбулися в приміщенні районного будинку культури.

«Новоспечених» студентів, викладачів, батьків та всіх присутніх в залі вітали зі святом головний лікар Яготинської ЦРЛ Шулла І.Т. і директор коледжу Сосюкало М.П. Вони побажали студентам стати гідними продовжувачами справи Гіпократа, бути достойними громадянами  та патріотами Батьківщини, батькам - бути гордими за своїх дітей, а викладачам висловили подяку за їхню нелегку працю.  

Ритуал посвячення в студенти провели «Наука» (Мельник Катерина) та «Гіпократ» (Сушко Владислав), який передав священний вогонь знань першокурсникам і побажав боронити найдорожче, що є на землі – людське здоров’я та життя.

Студенти-старшокурсники Брензей Ірина та Брензей Тетяна вручили новачкам символічні документи всіх студентів – студентський квиток та залікову книжку, а Кудрик Юлія та Кравчук Катерина познайомили першокурсників із викладацьким складом.

Під час заходу звучали пісні у виконанні студентів коледжу – Кравчук Катерини, Приходько Ольги, Фесенко Ліани, Капшук Олександра.

Переглядів: 621 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024